Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ζαγόρι ξενοδοχείο 650 τ.μ προς πώληση.

 
Κωδικός ακινήτου
914
Περιοχή
Ήπειρος
Είδος Ακινήτου
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Κατάλληλο για
Ακίνητο επένδυσης
Κατηγορία
2 Αστέρια
Δωμάτια
11
Εμβαδόν
650 τ.μ.
Σε οικόπεδο
850 τ.μ.
Τιμή
Επικοινωνήστε

Περιγραφή Ακινήτου

Δυτική Ελλάδα, στο χωριού του Ζαγορίου, ξενοδοχείο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής συνολικής επιφάνειας 650 τ.μ., σε οικόπεδο 850 τ.μ., προς πώληση.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια και διαθέτει 7 δωμάτια και 4 διώροφες λιθόκτιστες σουίτες. Οι σουίτες αποτελούν ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες διώροφες παραδοσιακές κατοικίες.

Όλες διαθέτουν ξεχωριστό σαλόνι με τζάκι, μικρή κουζίνα και λουτρό με ντους στο ισόγειο, και μια ή δυο κρεβατοκάμαρες με ιδιαίτερο λουτρό στον όροφο.Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης Cafe - Bistro, Σνακ-Μπαρ, χώρο για ΒΒQ, και βιβλιοθήκη.

Σε όλους τους χώρους κυριαρχούν οι παλιές λιθοδομές μαζί με τα ξύλινα πατώματα και τα χρωματιστά ταβάνια, ενώ οι πετρόχτιστες αυλές, που διαμορφώθηκαν σε πολλαπλά επίπεδα, προσφέρουν μοναδική θέα σε ολόκληρο τον οικισμό.

Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο του Ζαγορίου και παρέχει ευκολία πρόσβασης σε άλλους οικισμούς (όπως η Αρίστη, το Πάπιγκο, η Βίτσα, το Μονοδέντρι, το Κουκούλι, το Καπέσοβο κλπ). Απέχει 35 Km από τα Ιωάννινα και περίπου 7 Km από το Φαράγγι του Βίκου.

Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επένδυσής σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης