Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Εκτιμήσεις ακινήτων

Εκτιμήσεις ακινήτων
 
12/12/2019

Οι ακριβείς και αξιόπιστες εκτιμήσεις και συμβουλές για τις αποτιμήσεις ακινήτων είναι κρίσιμες για την επιτυχία της κάθε επένδυσης.

Καθώς η αγορά συνεχίζει να μεταβάλλεται ραγδαία, οι εκτιμήσεις ακινήτων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σημερινό επιχειρηματικό κλίμα.  Μια ρεαλιστική και καλά υποστηριζόμενη άποψη της αξίας ενός ακινήτου μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ της επίτευξης κρίσιμου στόχου όπως την εξασφάλιση ενός δανείου, το κλείσιμο μιας πώλησης ή ενοικίασης,  την υποβολή εκθέσεων για τους επενδυτές,  την επιλογή για το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο για μέγιστη απόδοση  ή την απόρριψή όλων αυτών ξεχωριστά ή στο σύνολό τους.

Οι εκθέσεις της Terra Real Estate έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γνώση στις βασικές αρχές της αποτίμησης, τον ανταγωνισμό αλλά και την συνολική δυναμική της αγοράς που επηρεάζουν την αξία του ακινήτου. Πιστεύουμε ότι μια σταθερή έκθεση αξιολόγησης μπορεί να είναι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για τους αγοραστές, τους επενδυτές και τους ιδιοκτήτες, με την προϋπόθεση ότι συμπεριλαμβάνει  τόσο μοναδικά χαρακτηριστικά του ακινήτου όσο και την ευρύτερη  εικόνα  της αγοράς.

Υπηρεσίες:

  • Εκτίμηση ακινήτου
  • Εκτίμηση χαρτοφυλακίου
  • Εκτίμηση ασφαλιστικής κάλυψης
  • Μετεγκατάσταση παραγωγικής δραστηριότητας

Όλες οι εκτιμήσεις μας αξιολογούνται και εγκρίνονται από έμπειρους συνεργάτες,  ώστε να  υπάρχει η εξασφάλιση ότι οι πελάτες μας θα λάβουν σαφή, περιεκτική και έγκαιρη εκτίμηση. Επειδή αναγνωρίζουμε ότι η άρτια οργάνωση και η πολυετή παρουσία μας στην αγορά πολλές φορές δεν είναι αρκετό, τα στελέχη μας συνεργάζονται και με καταξιωμένους ανεξάρτητους εκτιμητές, ώστε να κάνουμε το παραπάνω βήμα για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Φίλτρα