Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Πράσινη ενέργεια

Επενδύσεις σε ανανεωσιμες πηγες ενεργειας
Πράσινη ενέργεια
 

Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί σημαντική πρόοδος στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Το νέο νομοθετικό πλαίσιο που εξασφαλίζει την αξιοπιστία μιας τέτοιας επένδυσης, σε συνδυασμό με τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας που παρέχει τις ιδανικότερες συνθήκες για τη μέγιστη αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, αποτέλεσαν τους παράγοντες εκείνους που οδήγησαν στην όλο και μεγαλύτερη επένδυση σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες τις να προχωρήσουν σε επενδύσεις στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η Terra Real Estate σας προσφέρει:

  • Δυνατότητα επένδυσης σε έτοιμα φωτοβολταϊκά πάρκα, τα οποία βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και προσφέρουν εγγυημένο εισόδημα. Στην αγορά των πάρκων αυτών περιλαμβάνεται και η έκταση γης στην οποία είναι τοποθετημένα τα panels.
  • Δυνατότητα επένδυσης σε υπό κατασκευή πάρκα, για τα οποία έχουν ήδη πληρωθεί τα τέλη και έχει γίνει η σύνδεση με το δίκτυο.
  • Δυνατότητα επένδυσης σε εταιρείες συμμετοχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στην ιστοσελίδα μας δεν διαφημίζουμε όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα, που διαθέτουμε για λόγους εμπιστευτικότητας που έχουμε υπογράψει με τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προτάσεις, καλέστε μας στο +30 210 83 22 007.

Φίλτρα