Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Διαμεσολάβηση ακινήτων

Διαμεσολαβητικές υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου
Διαμεσολάβηση ακινήτων
 

Η διαμεσολάβηση ακινήτων είναι η βασική δραστηριότητα της Terra Real Estate. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου στους πελάτες της, φροντίζοντας να καλύπτει κάθε μεμονωμένη ανάγκη τους. Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στην:

  • Προώθηση ακινήτων για πώληση
  • Προώθηση ακινήτων για ενοικίαση
  • Διαπραγμάτευση για ανανέωση υφιστάμενων μισθώσεων

Προώθηση ακινήτων - Αντιπροσώπευση ιδιοκτητών

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και την πολυετή πείρα τους οι συνεργάτες μας κατορθώνουν να αντιληφθούν καλύτερα τις ανάγκες των πιθανών ενοικιαστών ή αγοραστών και τοποθετούν με τον πιο κατάλληλο τρόπο το ακίνητο σας στην αγορά, εξασφαλίζοντας την ενοικίαση ή αγορά του γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η προώθηση των ακινήτων σας γίνεται με έντυπη και on line διαφήμιση, email marketing campaigns και direct marketing σε υφιστάμενους πελάτες.

Αγορά/ μίσθωση ακινήτων - Αντιπροσώπευση αγοραστή/ ενοικιαστή

Όταν μία εταιρεία μας αναθέτει την εύρεση ενός ακινήτου, η πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να εντοπίσουμε το κατάλληλο, τόσο από λειτουργικής όσο και από οικονομικής πλευράς. Οι συνεργάτες μας πάντα στο πλευρό των πελατών μας, λαμβάνουν υπόψη τους στόχους και τις απαιτήσεις των ενοικιαστών ή αγοραστών προσφέροντας τους το κατάλληλο ακίνητο για την επιχείρηση τους.

Διαπραγματεύσεις αγοραπωλησιών, μισθώσεων και αντιπαροχών

Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ακινήτων μας έχει δώσει την ευκαιρία να διαπραγματευτούμε δεκάδες περιπτώσεις αγοραπωλησιών και μισθώσεων, εξοπλίζοντας μας με εμπειρία που δεν διαθέτουν πολλοί.

Βρισκόμενοι μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων πλευρών μπορούμε να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή, αποφεύγοντας τις τυχόν επιπλοκές και προσφέροντας πρακτικές λύσεις οι οποίες λειτουργούν ευεργετικά και για τις δύο πλευρές.

Φίλτρα