Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Η εταιρεία μας

Προφίλ

Προφίλ

Το μεσιτικό γραφείο Terra Real Estate είναι καταξιωμένο από το 2007 ως μία από τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές εταιρίες στα μεσιτικά γραφεία του εγχώριου real estate.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας αποτελούν μία από τις βασικότερες επενδύσεις, καθώς σε αυτούς στηρίζεται η επέκταση της δραστηριότητάς μας. Πιστοί πάντα στη λογική ότι η επιτυχία κάθε εταιρίας βασίζεται στους ανθρώπους της, δίνουμε μεγάλη σημασία στη στελέχωση με αξιόλογους συνεργάτες και στην συνεργασία.

Θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας

Στα πλαίσια της διαρκούς επέκτασης και ανάπτυξης της εταιρίας μας, ζητούνται έμπιστοι και επικοινωνιακοί συνεργάτες, άντρες και γυναίκες, για κάλυψη περιοχών και διαχείριση ακινήτων. Προσφέρονται υψηλά ποσοστά αμοιβών, εύχάριστο περιβάλλον και συνεχόμενη εκπαίδευση και στήριξη.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Καθώς η αγορά συνεχίζει να μεταβάλλεται ραγδαία, οι ακριβείς και αξιόπιστες έρευνες και αναλύσεις είναι κρίσιμες για την επιτυχία της κάθε επένδυσης. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε μορφή κτιρίων για σκοπούς αγοράς, ενοικίασης, μετεγκατάσταση, συνένωσης πολλών δραστηριοτήτων σε μία τοποθεσία κλπ.

Τομείς

Τομείς

Η Terra Real Estate δραστηριοποιείται σε βασικούς τομείς παρέχοντας μία ολοκληρωμένη γκάμα πολυτελών κατοικιών, γραφειακών χώρων και καταστημάτων, βιομηχανικών ακινήτων και logistics, καθώς και επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σε ιδιώτες, εταιρίες, κατασκευαστές και επενδυτές σε τοπική και εθνική βάση.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Αν ψάχνετε μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα για το ακίνητο που έχετε ή θέλετε, απλά καλέστε μας στο 210.8322007 για να δώσουμε λύση στο αίτημά σας. Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιοκτήτες, αγοραστές, ενοικιαστές και επενδυτές

Φίλτρα