Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Προέλεγχος και άδειες λειτουργίας

Προέλεγχος και άδειες λειτουργίας
 

Προέλεγχος Ακινήτων & Άδειες Λειτουργίας

Η ενοικίαση ενός νέου επαγγελματικού ακινήτου αποτελεί μια σημαντική κίνηση  για υφιστάμενες και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Είναι δικαιολογημένο σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχουν ανασφάλειες, αμφιβολίες, και ερωτήσεις όπως ‘Τι πρέπει να προσέξω;   καθώς το σημαντικό αυτό γεγονός,  είναι εξίσου  καθοριστικό για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης είτε την ζημίωση της.

Επιπλέον, ένα άλλο ζήτημα για μία επιχείρηση είναι η διαδικασία των αδειών λειτουργίας. Είναι γνωστό ότι πολλές δραστηριότητες δεν μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς άδεια η οποία  πολλές φορές αποτελεί μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να κρατήσει πίσω την επιχείρηση και τα κέρδη σας.

Η Terra real Estate, έχοντας την εμπειρία 18 χρόνων,  γνωρίζει και σέβεται τον κόπο και τα χρήματα σας και σε συνεργασία με εξιδεικευμένους διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους, βρίσκεται στο πλευρό σας  στην ενοικίαση του κατάλληλου επαγγελματικού, για εσάς, χώρου και στη διαδικασία της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης σας. 

Προέλεγχος Ακινήτων

Η διαδικασία του προελέγχου των ακινήτων διεκπεραιώνει όλες τις προ απαιτούμενές ενέργειες ελέγχου που πρέπει να ληφθούν ώστε να είστε σίγουροι και ασφαλείς ότι ο χώρος που θα στεγάσει την επιχείρηση σας θα της προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη της.  Συγκεκριμένα, το πακέτο υπηρεσιών προελέγχου περιλαμβάνει:

  • έλεγχο συμβατότητας του ακινήτου ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
  • εξέταση και μελέτη των εγκαταστάσεων των ακινήτων, ώστε να εξασφαλιστεί η καταλληλόλητα τους για τις προϋποθέσεις της αδειοδότησης της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.
  • εκτενής έλεγχος των παροχών ασφαλείας των ακινήτων, εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο το υψηλότερο επίπεδο προστασίας για την εταιρία και τους εργαζομένους της
  • έλεγχος παλαιότητας και πραγματικής κατάστασης των ακινήτων
  • έλεγχος χρονολογίας έκδοσης οικοδομικής άδειας του ακινήτου
  • έλεγχος ακριβής τοποθεσίας τόσο για την εξασφάλιση της ιδιώτικότητας της επιχείρησης σας όσο και για την αποφυγή ενδεχόμενων καταστροφών από καιρικές συνθήκες.

 Η υπηρεσία του προελέγχου των ακινήτων παρέχεται άμεσα καταφέρνοντας κάθε φορά την αποφυγή πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να ζημιώσουν σε μεγάλο βαθμό την επιχείρηση και τα κέρδη σας αλλά και τη δική σας ενημέρωση για να γνωρίζεται κάθε πληροφορία και ιδιαιτερότητα για το καινούριο σας «επαγγελματικό σπίτι» . Παρόλα αυτά, συστήνεται από την ομάδα μας, να απευθυνθείτε, σε κάθε περίπτωση σε Νομικό Σύμβουλο- Δικηγόρο, με εξειδίκευση στο δίκαιο περί ακινήτων , προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι η μίσθωσή του ακινήτου θα ακολουθεί τα απαραίτητα νομικά δεδομένα.

Άδεια Λειτουργίας

Αναμφισβήτητα, η άδεια λειτουργίας μίας επιχείρησης είναι ότι σημαντικότερο. Πραγματικά, αν δεν υπάρχει άδεια, δεν υπάρχει και επιχείρηση. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία σειρά δυσχερειών και προβλημάτων που πολλές φορές μπορεί να κολλήσουν τη διαδικασία της άδειας και να ζημιώσουν την επιχείρηση και τα κέρδη σας.

Προς αποφυγήν αυτού του σεναρίου, η Terra Real Estate  και οι εξιδεικευμένοι μηχανικοί συνεργάτες μας προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους ώστε να βγάλετε γρήγορα, εύκολα αλλά κυρίως νόμιμα την άδεια που απαιτείται. Έτσι, οι συνεργάτες μας ως μηχανικοί υπογράφουν και πιστοποιούν ότι το ακίνητο πληροί τις προδιαγραφές της Πολεοδομικής, Υγειονομικής και Πυροσβεστικής Νομοθεσίας και ότι είναι νόμιμο γνωρίζονται και σεβόμενοι τον κόπο και τα χρήματα στα οποία επενδύεται. Ακολουθώντας λοιπόν τα πακέτα των υπηρεσιών του προελέγχου και της άδειας των ακινήτων θα είστε σίγουροι ότι το μεγάλο άλμα που ετοιμάζεστε να κάνετε θα γίνει υπό των καλύτερων προϋποθέσεων, οι οποίες θα γίνουν η βάση για την εξέλιξη και ανάπτυξη της επένδυσης σας. 

 

Φίλτρα