Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Τομείς

Τομείς
 

Οι συνεργάτες μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γκάμα επαγγελματικών ακινήτων και πολυτελών κατοικιών σε ιδιώτες, εταιρίες, κατασκευαστές και επενδυτές σε τοπική και εθνική βάση.

Κατοικίες

Αν ψάχνετε για κατοικίες προδιαγραφών, είτε για να μείνετε είτε για επένδυση, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, βίλλες και εξοχικές κατοικίες. Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε το κατάλληλο οικόπεδο για να χτίσετε από την αρχή το σπίτι των ονείρων σας.

Η πολύχρονη πείρα και παρουσία μας στο real estate, η εκτενείς βάση δεδομένων που διατηρούμε εδώ και πολλά χρόνια, μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε καλά την εγχώρια αγορά. Επίσης συνεργαζόμαστε με έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες, γνωστούς αρχιτέκτονες και μηχανικούς, μέσω των οποίων αντλούμε αξιόλογες προτάσεις.

Γραφεία & Καταστήματα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αγοραπωλησίες και μισθώσεις από μικρούς γραφειακούς χώρους έως μεγάλα κτίρια σε όλη την Αττική. Είτε εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες ή τους μισθωτές των επαγγελματικών ακινήτων οι συνεργάτες μας προσφέρουν διορατικές στρατηγικές λύσεις για τους επιχειρηματικούς στόχους που απαιτούν οι πελάτες μας.

Η αναζήτηση μας βασίζεται σε τακτική ανασκόπηση της αγοράς για νέα ακίνητα, η οποία στηρίζει την μηχανογραφημένη βάση δεδομένων που λειτουργεί από το 2005 έως σήμερα, καθώς και από δίκτυο συνεργατών και εταιριών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλες τις σημαντικές αγορές, αναλαμβάνοντας από μικρά ¨σωστά¨ καταστήματα, πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. Τα ¨σωστά¨ σημαίνει να έχουν λογικά ενοίκια, να είναι σε καλή θέση, να είναι καλοσχεδιασμένα, με άνετες προσβάσεις και σε απόσταση από ανταγωνιστές. Οι υπηρεσίες αυτές βασίζονται σε ειδικές βάσεις, με στοιχεία για τους εμπόρους της κάθε περιοχής, φροντίζοντας να σας καθοδηγήσουμε στην πιο αποτελεσματική συναλλαγή.

Βιομηχανικά & Logistics

Είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για όλο το φάσμα των βιομηχανικών ακινήτων που προσφέρονται στην αγορά είτε για αγορά είτε για μίσθωση, συμπεριλαμβανόμενων μικρών αποθηκευτικών και βιοτεχνικών χώρων, αποθήκες διανομής και βιομηχανικά κτίρια logistics, καθώς και οικόπεδα για ανάπτυξη των παραπάνω.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης και γνωρίζοντας καλά τις χρήσεις γης και τους όρους δόμησης, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να κατευθύνουμε την αναζήτηση σας στις σωστές περιοχές, χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των κλάδων για κάθε είδους δραστηριότητα από απλές έως πιο περίπλοκες όπως, βιομηχανίες με ιδιαιτέρες άδειες λειτουργίας, εταιρίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, φαρμακευτικές αποθήκες και παραγωγή, τυπογραφικές μονάδες κλπ..

Πράσινη ενέργεια

Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί σημαντική πρόοδος στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας παρέχει τις ιδανικότερες συνθήκες για τη μέγιστη αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, οδηγώντας πολλούς στην όλο και μεγαλύτερη επένδυση σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία μας ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις δίνει τη δυνατότητα επένδυσης σε έτοιμα φωτοβολταϊκά πάρκα, τα οποία βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και προσφέρουν εγγυημένο εισόδημα. Στην αγορά των πάρκων αυτών πολλές φορές περιλαμβάνεται και η έκταση γης στην οποία είναι τοποθετημένα τα panels.

Στην ιστοσελίδα μας δεν διαφημίζουμε όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα, που διαθέτουμε για λόγους εμπιστευτικότητας που έχουμε υπογράψει με τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προτάσεις, καλέστε μας στο +30 210 83 22 007.

Φίλτρα