Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Προφίλ

Προφίλ
 

Ταυτότητα

Το μεσιτικό γραφείο Terra Real Estate είναι καταξιωμένο από το 2007 ως μία από τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές εταιρίες στα μεσιτικά γραφεία του εγχώριου real estate. Διαθέτει πλήρως οργανωμένα τμήματα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πρόσωπα και εταιρείες που αναζητούν αποτελεσματική και στοχευμένη εύρεση ακινήτου.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει, πληροφορίες για νέα της αγοράς, όπως και διάφορες συμβουλές για την διαδικασία αγοραπωλησίας ή ενοικίασης. Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται καθημερινά, σε περίπτωση όμως που δεν βρίσκετε αυτό που αναζητάτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για να ανακαλύψουμε μαζί αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Ιστορικό

Όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα το 2000, μαζί με μία ομάδα νέων ανθρώπων πότε δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Ασπαστήκαμε την αδιόρατη σοφία της αγοράς, ως πηγή έμπνευσης και οδηγό μας, για να δουλέψουμε  με επαγγελματισμό, σοβαρότητα, ήθος και διαφάνεια σε κάθε συναλλαγή.

Όταν ιδρύθηκε η Terra Real Estate το 2007, είμασταν σίγουροι για το όραμά μας: Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όσους αναζητούν ή διαθέτουν ακίνητα.  Από τα πρώτα βήματα έως τώρα, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά το όραμά μας παραμένει απαράλλαχτο.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της Terra Real Estate βασίζεται  ξεκάθαρα στην καθημερινή πελατοκεντρική  παροχή υπηρεσιών, με αμεσότητα, διαθεσιμότητα, ευελιξία ανταπόκρισης και στόχο την οικοδόμηση διαχρονικών συνεργασιών που επικεντρώνονται  στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Γι’ αυτό και έχει αναγνωριστεί ως πολύτιμος συνεργάτης από όλους όσοι την εμπιστεύονται.

Τομείς

Διαθέτει πλήρως οργανωμένα τμήματα κατοικιών,  γραφείων, καταστημάτων, βιομηχανικών, αποθηκών και logistics, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πρόσωπα και εταιρείες που αναζητούν αποτελεσματική και στοχευμένη εύρεση ακινήτου.

Εχεμύθεια

Η εχεμύθεια επίσης αποτελεί εταιρική αρχή που απορρέει από τον συχνά ευαίσθητο χαρακτήρα των στρατηγικών αποφάσεων των πελατών της

Φίλτρα