Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Αγοραστές

Γιατί να συνεργαστείτε με μας
Εξειδικευμένοι συνεργάτες

Εξειδικευμένοι συνεργάτες

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να σας βρουν το κατάλληλο ακίνητο, με συνέπεια και ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και προτεραιότητες σας. Σας προσφέρουμε σωστή καθοδήγηση και συμβουλευτική για να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σας.

Διαθέτουμε εκατοντάδες ακίνητα

Διαθέτουμε εκατοντάδες ακίνητα

Το χαρτοφυλάκιο μας διαθέτει εκατοντάδες ακίνητα, επαγγελματικά και οικιστικά, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας, προσφέροντας τους υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και εξειδικευμένες λύσεις.

Ενημέρωση για νέα ακίνητα μέσω email

Ενημέρωση για νέα ακίνητα μέσω email

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω email για νέα, διαθέσιμα ακίνητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα σας αποστέλλονται emails με καινούρια ακίνητα τα οποία ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.

Υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια

Υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την αρχική προσέγγιση μέχρι την τελική συμφωνία και εγκατάσταση σας. Οι συνεργάτες μας έχοντας ως γνώμονα την ευνοϊκότερη κατάληξη για εσάς αναλαμβάνουν να σας προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να αποκτήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

Βήματα αγοράς ακινήτου

Βήματα αγοράς ακινήτου

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς ενός ακινήτου στην Ελλάδα, είναι πιθανό να προκύψουν δυσκολίες οι οποίες αρχικά μπορεί να μην γίνονται αντιληπτές. Εδώ σας παραθέτουμε έναν οδηγό με τα βασικά βήματα αγοράς ακινήτου, για να σας διευκολύνει ώστε η διαδικασία αυτή να μην γίνει περίπλοκη.

Δαπάνες μεταβίβασης ακινήτου

Δαπάνες μεταβίβασης ακινήτου

Συνοπτικά έξοδα - δαπάνες αγοράς ακινήτου που επιβαρύνουν τον αγοραστή όπως φόρος μεταβίβασης ΦΜΑ και ΦΠΑ, αμοιβές συμβολαιογράφου δικηγόρου και μεσίτη, τέλη μετεγγραφής υποθηκοφυλακείου ή κτηματολογίου κλπ.

Φίλτρα