Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Κυκλάδες ξενοδοχείο 3.600 τ.μ προς πώληση

 
Κωδικός ακινήτου
913
Περιοχή
Νότιο Αιγαίο
Είδος Ακινήτου
Resort hotel
Κατάλληλο για
Ακίνητο επένδυσης
Κατηγορία
2 Αστέρια
Δωμάτια
78
Κρεβάτια
150
Εμβαδόν
3.600 τ.μ.
Σε οικόπεδο
18.000 τ.μ.
Τωρινή Κατάσταση
Μισθωμένο
Τιμή
Επικοινωνήστε

Περιγραφή Ακινήτου

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 78 δωματίων, συνολικής επιφάνειας 3.600 τ.μ. με δύο κτίρια, πισίνα, μπαρ, εστιατόριο και γήπεδο τένις, προς πώληση.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια εμβαδού 3.611 τ.μ. και υπόγειους χώρους εμβαδού 710 τ.μ., εντός οικοπέδου 18.100 τ.μ. Διαθέτει δική του παραλία και απέχει 500 μ. από το λιμάνι.

Το 1o κτίριο είναι διώροφο με υπόγειο. Στον 1ο όροφο υπάρχουν δωμάτια, στο ισόγειο υπάρχουν επίσης δωμάτια, το εστιατόριο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα , μπαρ, καθιστικό, reception, γραφείο και WC, ενώ στο υπόγειο υπάρχουν χώροι προσωπικού και χώροι βοηθητικών λειτουργιών.

Στο χώρο κάτω από τη βεράντα του ισογείου υπάρχουν καταστήματα.

Παρομοίως, το 2ο κτίριο είναι διώροφο με υπόγειους χώρους. Στο ισόγειο και τον 1ο όροφο υπάρχουν δωμάτια και στο υπόγειο υπάρχουν χώροι για δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

Το μπαρ βρίσκεται δίπλα από την πισίνα και λειτουργεί ως μπαρ και BBQ. Επίσης υπάρχει χώρος για φαγητό με πέργκολα στεγασμένη επιφάνειας 126 τ.μ. Η πισίνα έχει επιφάνεια 285 τ.μ. με ντους-WC δίπλα από το δεύτερο κτίριο και υπόγειο μηχανοστάσιο.

Ο περιβάλλων χώρος είναι διαμορφωμένος με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και φυτεμένος, ενώ υπάρχουν και δρομάκια πρόσβασης στην ατομική παραλία.

Επιπλέον, υπάρχουν βιολογικός καθαρισμός, γεώτρηση και δεξαμενή νερού.

Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επένδυσής σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης