Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Λόφος Κουρεμένου οικόπεδο 500 τ.μ προς πώληση

 
Κωδικός ακινήτου
97
Περιοχή
Άγιος Στέφανος
Είδος Ακινήτου
Οικόπεδο
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Συντελεστής Κάλυψης
20%
Εμβαδόν
500 τ.μ.
Τιμή
210.000 €

Περιγραφή Ακινήτου

Εξαιρετικό οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων, γωνιακό, σε πολύ ωραίο σημείο στην περιοχή Άγιος Στέφανος Αττικής, στο λόφο Κουρεμένου.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της περιοχής, κοντά στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου. Είναι γωνιακό, κτίζει μεζονέτα, μονοκατοικία 230 τετραγωνικών σε τρία επίπεδα. Η κατασκευή αναπτύσσεται σε ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο με σοφίτα. Το μέγιστο ύψος ανέρχεται σε 11 μέτρα, και είναι υποχρεωτική η κεραμοσκεπή. Το οικόπεδο είναι ελεγμένο, υπάρχει πλήρης φάκελος του ακινήτου. Υπάρχουν προς διάθεση 3 οικόπεδα περίπου των ιδίων τετραγωνικών.

Ο Άγιος Στέφανος είναι μία από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές των τελευταίων ετών. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται το οικόπεδο, ο λόφος Κουρεμένου, βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της περιοχής, είναι ήσυχο και έχει πολύ ωραία θέα. Η πρόσβαση του οικοπέδου είναι καλή. Από το σταθμό του τρένου η απόσταση είναι 10 λεπτά περπατώντας.

Δείτε περισσότερα οικόπεδα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης