Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος οικόπεδο 12.000 τμ προς πώληση

 
Κωδικός ακινήτου
75
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Οικόπεδο
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Συντελεστής Κάλυψης
40%
Εμβαδόν
12.000 τ.μ.
Τιμή
1.500.000 € (Επωλήθη)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος, οικόπεδο 12.000 τ.μ., προς πώληση.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην αχαρακτήριστη ζώνη της περιοχής και είναι κατάλληλο για κατασκευή αποθηκών και logistic. Έχει πρόσοψη σε χωματόδρομο, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή κάλυψης 40% και μέγιστο ύψος 11μ. Λόγω των πλαϊνών αποστάσεων όμως, καλύπτει περίπου 3.000 τ.μ σε ισόγεια μεταλλική κατασκευή. Οι τίτλοι είναι καθαροί, υπάρχει πρόσφατο τοπογραφικό και βεβαίωση δασαρχείου.

Οι προσβάσεις όπως αναφέρθηκε και πριν είναι πολλές, προς Αθήνα και Κόρινθο φυσικά με την Αττική Οδό μέσω του κόμβου 4, αλλά και τη Λεωφ. Νάτο και κατ’ επέκταση μέσω αυτής. Επίσης μέσω της Αττικής Οδού μπορεί εύκολα κανείς να πάει και προς Θήβα.

Δείτε περισσότερα οικόπεδα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης