Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Αχαρνές βιομηχανικό οικόπεδο 8.500 τ.μ προς πώληση

 
Κωδικός ακινήτου
101
Περιοχή
Αχαρνές (Μενίδι)
Είδος Ακινήτου
Οικόπεδο
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό, Αποθήκες
Συντελεστής Δόμησης
0.90
Συντελεστής Κάλυψης
30%
Εμβαδόν
8.500 τ.μ.
Τιμή
2.000.000 €

Περιγραφή Ακινήτου

Εξαιρετικό γωνιακό οικόπεδο, 8,5 στρέμματα, εντός της βιομηχανικής ζώνης του δήμου Αχαρνών - Μενιδίου, στην Αττική.  

Το οικόπεδο είναι γωνιακό, εκτός σχεδίου, στην βιομηχανική ζώνη του Μενιδίου. Έχει πολύ καλές διαστάσεις, είναι παραλληλόγραμμο, και μπορεί να χτίσει οποιοδήποτε κτίριο. Έχει συντελεστή δόμησης 0,9, κάλυψη 30% σε συμβατική κατασκευή και 40% σε μεταλλική κατασκευή, και μέγιστο ύψος τα 11 μέτρα.

Η πρόσβαση του είναι πολύ καλή και από τους δύο δρόμους στους οποίους έχει πρόσοψη. Μπορεί να το προσεγγίσει οποιοδήποτε φορτηγό. Η βιομηχανική ζώνη του Μενιδίου είναι από τις πιο κοντινές προς το κέντρο της Αθήνας, με άμεση και εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο. Έχει, δε, άριστη πρόσβαση από και προς την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας αλλά και προς την Αττική Οδό.

Είναι κατάλληλο για να εγκατασταθούν μικρής και μέσης όχλησης βιομηχανίες, χωρίς όμως επικίνδυνα λύματα, διότι δεν έχει βιολογικό καθαρισμό και αποχετευτικό σύστημα. Επίσης, είναι κατάλληλο και για αποθηκευτικούς χώρους αλλά και χώρους γραφείων.

Δείτε περισσότερα οικόπεδα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης