Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Πεντέλη 2 μονοκατοικίες 780 τ.μ προς πώληση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
2104
Περιοχή
Πεντέλη
Είδος Ακινήτου
Μονοκατοικία
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Κρεβατοκάμαρες
6
Εμβαδόν
780 τ.μ.
Σε οικόπεδο
1.405 τ.μ.
Τιμή
1.500.000 €

Περιγραφή Ακινήτου

Μέσα σε μία καταπράσινη περιοχή της Πεντέλης, προσφέρονται προς πώληση δύο μονοκατοικίες άριστης κατάστασης 390 τ.μ., έκαστη σε οικόπεδο 1.405 τ.μ.

Οι δύο μονοκατοικίες βρίσκονται 20 λεπτά από την παραλία του Σχοινιά, κατασκευασμένες με μοντέρνα αισθητική και διαθέτουν 4 επίπεδα ανωδομής.

Συνολικά, η κάθε κατοικία προσφέρει δύο ορόφους επιφάνειας 247 τ.μ. με 2 ευρύχωρα σαλόνια με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία μάστερ, δωμάτιο γκαρνταρόμπας, ανοιχτό χώρο για γραφείο, σοφίτα, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, WC, μπάνια και μεγάλες βεράντες μέσα στο πράσινο.

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο ισόγειο συναντάμε έναν ενιαίο χώρο σαλονιού με τζάκι και μία κουζίνα, 1 δωμάτιο, 1 μπάνιο και την αποθήκη με τον λέβητα.

Το ισόγειο είναι επενδυμένο με πλακάκι στον κεντρικό χώρο και ξύλο στο δωμάτιο, μοντέρνα σχεδιασμένο και ιδανικό να φιλοξενήσει πολλά άτομα όπως οικογένειες και παρέες.

Ο 1ος όροφος απαρτίζεται παρομοίως από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, έχει δάπεδο από μάρμαρο και οδηγεί στον 2ο όροφο ο οποίος διαθέτει ένα μάστερ δωμάτιο με δωματιάκι για γκαρνταρόμπα, 1 απλό δωμάτιο, 1 μεγάλο μπάνιο και ανοιχτό χώρο για γραφείο.

Καταλήγοντας, το τελευταίο επίπεδο στην κάθε οικία απαρτίζεται από την σοφίτα η οποία διαθέτει ανεξάρτητο μπάνιο και ντουλάπες.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Φυσικός φωτισμός
• Θέα βουνό
• Πολύ καλή πρόσβαση
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης