Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Κηφισιά μεζονέτα 300 τμ προς πώληση

Επωλήθη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
160
Περιοχή
Κηφισιά
Είδος Ακινήτου
Μονοκατοικία
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Όροφος
Υπόγειο, Ισόγειο, 1ος
Κρεβατοκάμαρες
4
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Σε οικόπεδο
260 τ.μ.
Τιμή
900.000 € (Επωλήθη)

Περιγραφή Ακινήτου

Η εν λόγω μονοκατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα και μία σοφίτα. Το πρώτο επίπεδο, επιφάνειας 100 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό συνοδευόμενο από τζάκι, τουαλέτα, playroom, και βοηθητικούς χώρους της κατοικίας. Το δεύτερο επίπεδο των περίπου 90 τετραγωνικών μέτρων, είναι φωτεινό από κάθε γωνία με τέλεια διαρρύθμιση και άμεση επαφή με τον εξωτερικό χώρο, τον κήπο και την βεράντα ενώ διαθέτει το κυρίως σαλόνι και καθιστικό του σπιτιού με τζάκι, μία μεγάλη κουζίνα, δεύτερο καθημερινό καθιστικό κι ένα μικρό μπάνιο.

Μέσω μίας ξύλινης σκάλας συνδέεται με το επάνω επίπεδο στο οποίο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια με τρεις τουαλέτες και ένα βοηθητικό δωμάτιο. Το πρώτο από αυτά είναι master, ενώ τα άλλα απλά, αλλά το καθένα διαθέτει δική του τουαλέτα. Το επόμενο και τελευταίο επίπεδο είναι η σοφίτα, η οποία διαθέτει σαλόνι, και υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο.

Η κατοικία είναι ωραία διακοσμημένη, λειτουργική, φωτεινή, με πατώματα σε πολύ καλή κατάσταση. Στις επιπλέον παροχές της μεζονέτα προστίθενται ο μικρός κήπος στο πίσω μέρος του οικοπέδου, οι τρεις βεράντες, το παρκινγκ, οι τέντες, η περίφραξη με δέντρα, η αυτόνομη θέρμανση στο κάθε επίπεδο, η μπροστινή περίφραξη με πέτρα ενώ μπορεί να διατεθεί και επιπλωμένο.

Η περιοχή είναι μέσα στο πράσινο, με πολύ καλή πρόσβαση από την Λεωφόρο Τατοίου και τον κόμβο με την Εθνική Οδό.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης