Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Κηφισιά γωνιακή μονοκατοικία 350 τμ προς πώληση

Επωλήθη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
1647
Περιοχή
Κηφισιά
Είδος Ακινήτου
Μεζονέτα
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Τύπος κατασκευής
Βίλα
Όροφος
Ημιυπόγειο, Ισόγειο, 1ος
Κρεβατοκάμαρες
4
Εμβαδόν
350 τ.μ.
Σε οικόπεδο
360 τ.μ.
Τωρινή Κατάσταση
Ελεύθερο
Τιμή
770.000 € (Επωλήθη)

Περιγραφή Ακινήτου

Βόρεια προάστια Αθηνών- Κηφισιά, σε πολύ καλό σημείο, προσφέρεται προς πώληση γωνιακή μονοκατοικία τριών επιπέδων 350 τ.μ. σε οικόπεδο 360 τ.μ.

Το ημιυπόγειο του ακινήτου αποτελείται από playroom 50 τμ περίπου συν ένα υπνοδωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή δωμάτιο υπηρεσίας. Στο επίπεδο αυτό επίσης υπάρχει και ένα μεγάλο γκαράζ δύο αυτοκινήτων συν των βοηθητικών χώρων. Το ισόγειο, περίπου 115 τμ αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, συν αυτόνομη κουζίνα.

Η είσοδος του σπιτιού, το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι άριστα διαρρυθμισμένα, με λειτουργικές γωνίες. Διαθέτει τέσσερα μεγάλά ανοίγματα τα οποία οδηγούν στις βεράντες, τζάκι, εσωτερική σκάλα και ασανσέρ για τον πρώτο  όροφο.

Η κουζίνα είναι αυτόνομη, με διπλή πρόσβαση από την είσοδο του σπιτιού και προς την τραπεζαρία καθώς και τρίτη πρόσβαση προς τον κήπο. Στο χώρο του καθιστικού υπάρχει ένα εσωτερικό αίθριο το οποίο έρχεται σε επαφή με τον πρώτο όροφο μέσω σκάλας και ασανσέρ, όπου υπάρχουν τρία υπνοδωμάτιά εκ των οποίων το ένα master, και τα άλλα δύο en-suite (με δικά τους μπάνια ).

Επίσης, υπάρχει και ένας  χώρος όπου μπορεί να γίνει γραφείο. Όλοι οι χώροι είναι ευρύχωροι, ευάεροι και ευήλιοι.   

Η κατοικία είναι σύγχρονη, με αρίστης ποιότητας υλικά,  πατώματα, μπάνια, κουφώματα, μάρμαρα, στοιχεία πέτρας, γκαζόν, φυτά κλπ. Είναι γωνιακό, με πολύ καλή πρόσβαση σε αγορά, σχολεία, και οδούς.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Γωνιακό
• Διαθέτει ξύλινα πατώματα
• Ασανσέρ ατόμων
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης