Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Διατηρητέα μονοκατοικία 803 τ.μ πωλείται στην Κυψέλη

 
Κωδικός ακινήτου
2267
Περιοχή
Αττική
Είδος Ακινήτου
Μονοκατοικία
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Όροφος
Ισόγειο, 1ος, 2ος
Κρεβατοκάμαρες
20
Εμβαδόν
803 τ.μ.
Σε οικόπεδο
502 τ.μ.
Τιμή
Επικοινωνήστε

Περιγραφή Ακινήτου

Ένα μεγαλοπρεπές διατηρητέο κτίριο τριών ορόφων, κατασκευασμένο το 1928 ως αρχοντική κατοικία, πωλείται στο κέντρο της Κυψέλης. Το κτίριο ανακαινίστηκε πρόσφατα (εσωτερικά και εξωτερικά) , διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια και την αρχοντιά που αποπνέει μια τόσο ιστορική κατοικία.

Το διατηρητέο αυτό κτίριο έχει συνολικό εμβαδό 803 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 502 τ.μ.. Οι τρεις είσοδοι της κατοικίας, καθιστούν αυτόνομο τον κάθε όροφο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατοικηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Όλοι οι όροφοι διαθέτουν χώρους υποδοχής, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, μπάνιο, WC καθώς και περιμετρική αυλή.

Το ισόγειο, έκτασης 272 τ.μ., αποτελείται από 6 επιπλωμένα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Ο πρώτος όροφος, έκτασης 272 τ.μ., και ο δεύτερος όροφος, έκτασης 257 τ.μ., αποτελούνται συνολικά από 14 υπνοδωμάτια, 7 στον κάθε όροφο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και ασανσέρ, ενώ ο δεύτερος όροφος διαθέτει επιπλέον εξωτερική βεράντα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο, μοναδικού χαρακτήρα και αισθητικής, το οποίο εκτός από κατοικία μπορεί να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενοδοχείο.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Κλιματισμός
• Επιπλωμένο
• Κήπος
• Μπάνιο
• Ασανσέρ ατόμων
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης