Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

ΦΒ πάρκο 500 KW μαζί με το οικόπεδο και δεύτερη άδεια

 
Κωδικός ακινήτου
2691
Περιοχή
Κατόπιν Επικοινωνίας
Είδος Ακινήτου
Φωτοβολταϊκό Πάρκο
Τομέας χρήσης
Ενέργεια
Δυναμικότητα
500 KW
Τιμή Πώλησης Ρεύματος
0,066 €/KWh
Σε οικόπεδο
11.500 τ.μ.
Κατάσταση Οικοπέδου
Ιδιόκτητη
Τιμή
Επικοινωνήστε (Επωλήθη)

Περιγραφή Πάρκου

Πωλείται φωτοβολταϊκό πάρκο 500 KW, το οποίο έχει δηλώσει ετοιμότητα και είναι σε φάση αναμονής σύνδεσης.

Η συμφωνηθείσα τιμή Fit ανέρχεται στα 0,06574 λεπτά/kwh. Η κατασκευή του πάρκου έχει γίνει με μονοκρυσταλλικά πλαίσια bifacial της Jinko Solar ισχύος 455Wp έκαστο. Για τη στήριξη των φωτοβολταϊκών πλαισίων χρησιμοποιήθηκαν βάσεις από προ-γαλβανισμένο χάλυβα.

Στο πάρκο εγκαταστάθηκαν 3 Inverter της εταιρείας Fimer (ABB), ισχύος 175kW έκαστος, για τη σύνδεση του φ/β σταθμού στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ τοποθετήθηκε υπαίθριος προκατασκευασμένος Υ/Σ τύπου ¨Κιόσκι¨ 500kVA για τη στέγαση του υποσταθμού.

Χρησιμοποιήθηκαν καλώδια ειδικού τύπου για το DC κύκλωμα, με ενσωματωμένες τις επαφές θετικού και αρνητικού πόλου. Το αγώγιμο υλικό του καλωδίου είναι χαλκός, κατάλληλης διατομής. Είναι εύκαμπτα, άφλεκτα και έχουν προδιαγραφές προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τα καλώδια για τη σύνδεση των αντιστροφέων DC/AC με τον κεντρικό πίνακα ΧΤ του φ/β σταθμού είναι τύπου ΝΥΥ (J1VV-R). Τα καλώδια ΜΤ είναι πολύκλωνα χάλκινα καλώδια με μόνωση XLPE, και με εσωτερικό και εξωτερικό μανδύα από υλικό PVC.

Η γείωση βρίσκεται περιμετρικά του υποσταθμού και το βασικό της μέρος αποτελείται από ταινία St/tZn 30x3,5mm. Όπου απαιτείται για τη σύνδεση με τη βάση στήριξης συνδέεται με χάλκινο αγωγό δια μέσω κατάλληλων συνδέσμων. Επίσης, η σύνδεση τόσο με τη βάση όσο και με τις αντικεραυνικές ακίδες έχει γίνει με τους αντίστοιχους συνδέσμους. Η όδευση των καλωδίων έχει γίνει δια μέσω κατάλληλων πλαστικών σωλήνων και για τον έλεγχο της όδευσης τους έχουν εγκατασταθεί φρεάτια.

Ο φ/β σταθμός ελέγχεται δια μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών. Εντός του χώρου υπάρχει καταγραφικό των καμερών. Επίσης, είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού το οποίο αποτελείται από ανιχνευτές δέσμης με laser beams.

Μαζί με την εταιρία πωλείται και το οικόπεδο, και μία μελλοντική άδεια ετέρου πάρκου.

Δείτε περισσότερα φωτοβολταϊκά και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επένδυσής σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης