Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Βιομηχανικό κτίριο 1.680 τ.μ πωλείται, Περιστέρι

 
Κωδικός ακινήτου
2379
Περιοχή
Περιστέρι
Είδος Ακινήτου
Κτίριο
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο
Όροφος
Ισόγειο, 1ος
Εμβαδόν
1.680 τ.μ.
Σε οικόπεδο
1.000 τ.μ.
Τιμή
1.650.000 € (Επωλήθη)

Περιγραφή Ακινήτου

Βιομηχανικό κτίριο 1.680 τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή του Περιστερίου, με εύκολη πρόσβαση και πλησίον κεντρικών οδικών αξόνων, διατίθεται προς πώληση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αυτοτελές βιομηχανικό κτίριο, συνολικής έκτασης 1.680 τετραγωνικών μέτρων, αποτελούμενο από ισόγειο και από πρώτο όροφο 840 τ.μ έκαστος. Ο ισόγειος χώρος της αποθήκης έχει ύψος 6 μέτρα, διαθέτει ημιόροφο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος γραφείων, 3 wc και επικοινωνεί με μεγάλες πόρτες με τον περιβάλλοντα ασφαλτοδρωμένο χώρο του οικοπέδου, συνολικής έκτασης ενός στρέμματος. Ο πρώτος όροφος έχει ύψος 4 μέτρα και πρόκειται για διαμπερή ενιαίο χώρο χωρίς κολώνες, με πολύ καλό φυσικό φωτισμό.

Το ακίνητο διαθέτει πυρασφάλεια με σύστημα sprinkler, εξωτερική δεξαμενή νερού και εξωτερική περίφραξη. Είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις και έχει εύκολη πρόσβαση από και προς την Εθνική Οδό.

Δείτε περισσότερα επαγγελματικά ακίνητα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Φυσικός φωτισμός
• Συρόμενη πόρτα
• Πυρόσβεση με σύστημα sprinkler
• Δεξαμενή Νερού
• Περιβάλλον χώρος με άσφαλτο
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης