Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Αμπελόκηποι, πώληση πολυτελούς κτιρίου 3.500τμ

 
Κωδικός ακινήτου
760
Περιοχή
Αθήνα
Είδος Ακινήτου
Κτίριο
Τομέας χρήσης
Γραφεία, Κατάστημα
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο
Όροφος
Υπόγειο, Ισόγειο, 1ος, 2ος, 3ος, 4ος, 5ος, 6ος, 7ος
Εμβαδόν
3.500 τ.μ.
Τωρινή Κατάσταση
Μισθωμένο
Τιμή
Επικοινωνήστε

Περιγραφή Ακινήτου

Αμπελόκηποι, σε πολύ καλό σημείο, με εύκολη πρόσβαση, επαγγελματικό κτίριο γραφείων και καταστημάτων επιφάνειας 3.500 τ.μ, προς πώληση. Το παρόν ακίνητο είναι νεόδμητο, πολυτελούς κατασκευής, μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλών προδιαγραφών και διαθέτει ισόγεια καταστήματα και 7 ορόφους γραφείων.

Αναλυτικότερα, το ακίνητο αποτελείται από 8 ορόφους πολυτελών γραφείων και καταστημάτων και 3 υπόγεια parking 60 θέσεων συνολικά με διπλή ράμπα εισόδου και άνετους χώρους ελιγμών.

Το ισόγειο του κτιρίου αποτελείται από 2 καταστήματα μεγάλης προβολής, 159 τετραγωνικών και 292 τετραγωνικών αντίστοιχα, τα οποία αποτελούνται από τους άνετους και λειτουργικούς χώρους του ισογείου, το πατάρι, τους χώρους υγιεινής και τις θέσεις στάθμευσης των πελατών.

Οι υπόλοιποι 7 όροφοι αποτελούνται από πολυτελείς, άνετους χώρους γραφείων, 400 τετραγωνικών μέτρων έκαστος, με χώρους υγιεινής και εστίασης προσωπικού, χώρους υποδοχής και βοηθητικούς χώρους για οργάνωση αρχείων και μηχανημάτων.

Δείτε περισσότερα επαγγελματικά ακίνητα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ελκυστικοί χώροι γραφείων
• Εγκατάσταση για Υπολογιστές
• Δομημένη καλωδίωση
• Κοντά σε στάση μετρό
• Πολύ καλή πρόσβαση
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης