Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Κηφισιά βιομηχανική αποθήκη 1.500 τ.μ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
1831
Περιοχή
Κηφισιά
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό, Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο
Όροφος
Ισόγειο, Ημιώροφος
Εμβαδόν
1.500 τ.μ.
Τιμή
7.000 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Βόρεια Αθήνα, στην βιομηχανική ζώνη της Κηφισιάς, σε εύκολα προσβάσιμο σημείο, ενοικιάζεται βιομηχανική αποθήκη 1.500 τ.μ σε άριστη κατάσταση.  

Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και ημιώροφο, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικότερα, αποτελείται από έναν ισόγειο 1.100 τ.μ, αποθηκευτικό – παραγωγικό χώρο με καθαρό ύψος 5,10 μέτρα, ενώ στα πλάγια του υπάρχουν γραφεία. Ο παραγωγικός χώρος έχει μία σειρά από κολόνες, διαθέτει βιομηχανικό δάπεδο με εποξειδική επίστρωση και σχάρες αποστράγγισης, 3 ράμπες φορτοεκφόρτωσης, και μία μεγάλη drive in.

Τα γραφεία του ισογείου είναι πλήρως ανακαινισμένα, με ωραία διακόσμηση. Υπάρχουν επίσης άλλα 400 τ.μ πλήρως διαμορφωμένα γραφεία στο πατάρι.

Το κτίριο διαθέτει δε δομημένη καλωδίωση, θυροτηλέφωνο με κάμερα, σύστημα CCTV, WC, κουζίνα, συναγερμό, κλιματισμό και φυσικό φωτισμό.

Ο περιβάλλον χώρος του είναι διαμορφωμένος. 

Δείτε περισσότερα επαγγελματικά ακίνητα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Φυσικός φωτισμός
• Διαθέτει ψύξη-θέρμανη με αντλία θερμότητας
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Πολύ καλή πρόσβαση
Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης