Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ακρόπολη πολυκατοικία 570 τμ προς πώληση

 
Κωδικός ακινήτου
1944
Περιοχή
Αθήνα
Είδος Ακινήτου
Μονοκατοικία
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Όροφος
Υπόγειο, Ημιυπόγειο, Ισόγειο, 1ος, 2ος
Εμβαδόν
570 τ.μ.
Σε οικόπεδο
150 τ.μ.
Τιμή
980.000 € (Επωλήθη)

Περιγραφή Ακινήτου

Στους πρόποδες της Ακρόπολης στα σύνορα με Κουκάκι και πλησίον του διάσημου μουσείου, η εξαιρετική αυτή πολυκατοικία  που είναι προς πώληση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό ακίνητο στην καρδιά της Αθήνας με θέα τον Παρθενώνα, είτε για ιδιόχρηση είτε για επένδυση.

Το εν λόγω ακίνητο είναι ένα αυτοτελές κτίριο αποτελούμενο από υπόγειους χώρους και τρία επίπεδα ανωδομής. Αναλυτικά, διαθέτει ένα υπόγειο 53 τ.μ. στο οποίο υπάρχει το λεβητοστάσιο, ένα ήμι-ισόγειο 131 τ.μ. και τρία επίπεδα ανωδομής επιφάνειας 131 τετραγωνικών μέτρων το καθένα. Διαθέτει, επίσης, και μεγάλη ταράτσα  από όπου μπορεί κάποιος να θαυμάσει την εκπληκτική θέα της Αθήνας και την ομορφιά του Παρθενώνα να εκτίθενται στις φυσικές αποχρώσεις του ουρανού.

Πέραν της ιστορικής σημαντικότητας, η περιοχή αυτή, συνδυάζοντας την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με τον εμπορικό χαρακτήρα, εντυπωσιάζει και αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες, αυτή τη στιγμή, περιοχές της Αθήνας, καθώς βρίσκεται δίπλα στο μουσείο της Ακρόπολης, σε στάση metro και μέσα μαζικής μεταφοράς, σε εστιατόρια, ταβέρνες κλπ. Η ζήτηση, δε, από χρήστες τύπου Airbnb είναι κατακόρυφη.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr

Ζητήστε Πληροφορίες

Δείτε Επίσης