Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Υπηρεσίες ακινήτων

Ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές σε ιδιοκτήτες, αγοραστές, μισθωτές και επενδυτές από εξειδικευμένους συνεργάτες
Εκτιμήσεις ακινήτων

Εκτιμήσεις ακινήτων

Ακριβείς και αξιόπιστες εκτιμήσεις και συμβουλές για τις αποτιμήσεις ακινήτων και την εξασφάλιση της επιτυχίας της κάθε επένδυσης και αγοράς. Η Terra Real Estate παρέχει γνώση και στήριξη σχετικά με την αξία του κάθε ακινήτου αλλά και τη συνολική δυναμική της αγοράς.

Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση

Διαμεσολάβηση ακινήτων, υπηρεσίες ανωτέρου επιπέδου για κάθε ανάγκη. Προωθήστε το ακίνητο σας σε ένα μεγάλο δίκτυο πελατών.

Προέλεγχος και άδειες λειτουργίας

Προέλεγχος και άδειες λειτουργίας

Για την επιτυχία των κινήσεων σας, η Terra Property, σε συνεργασία με ένα έμπειρο δίκτυο συνεργατών, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη για τον προέλεγχο κάθε επαγγελματικού ακινήτου και την έκδοση της άδειας λειτουργίας του αποφεύγοντας κάθε πιθανή δυσχέρεια.

Μετεγκατάσταση και κατασκευές

Μετεγκατάσταση και κατασκευές

Η Terra Property, διαθέτοντας μία ομάδα έμπειρων μηχανικών, παρέχει τις αρμόδιες υπηρεσίες μελέτης κι ελέγχου εταιρικών και βιομηχανικών μεταφορών, εξασφαλίζοντας πλήρως την εύκολη, σωστή και γρήγορη μεταφορά και μετακόμιση των εξοπλισμών και τη λειτουργία των εταιριών.

3D αρχιτεκτονικός φωτορεαλισμός

3D αρχιτεκτονικός φωτορεαλισμός

Αξιοποιείστε τις γνώσεις και την εμπειρία των συνεργατών μας και περιηγηθείτε στον 3D αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους πολυτελών κατοικιών, έργα βιομηχανικού σχεδιασμού, επαγγελματικά ακίνητα κλπ. Δείτε το έργο σας ολοκληρωμένο πριν πραγματοποιηθεί.

Πράσινη ενέργεια

Πράσινη ενέργεια

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επενδύσεις σας επιτυχώς τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η εταιρία μας διαθέτει έτοιμα φωτοβολταϊκά πάρκα, υπό κατασκευή και άδειες εταιριών στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων

Συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πλήρη απόδοσή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου, άρα και των κερδών σας, αποτελεί ο έλεγχος, η συντήρηση και ο καθαρισμός του. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη για τη συντήρηση του εξοπλισμού σας ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία της επένδυσης σας.

Φίλτρα