Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατοικίες
Οικόπεδα
Γραφεία & καταστήματα
Αποθήκες & βιομηχανικά
Φωτοβολταϊκά
Ξενοδοχεία
Ιδιοκτήτες
Η εταιρεία μας
Επικοινωνία
English

Άγιοι Θεόδωροι, παραθαλάσσια βίλα 280τμ, προς πώληση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
622
Περιοχή
Λουτράκι-Αγ.Θεόδωροι/Άγιοι Θεόδωροι
Είδος Ακινήτου
Μονοκατοικία
Τομέας χρήσης
Κατοικίες
Τύπος κατασκευής
Βίλα
Κατάλληλο για
Ακίνητο επένδυσης
Όροφος
Ισόγειο, 1ος
Εμβαδόν
280 τ.μ.
Σε οικόπεδο
2.800 τ.μ.
Τιμή
840.000 €

Περιγραφή Ακινήτου

Άγιοι Θεόδωροι, βίλα παραθαλάσσια 280 τετραγωνικών μέτρων σε κτήμα 2.800 τετραγωνικών με πρόσοψη 120 μέτρα σε δική του παραλία, προς πώληση.

Η βίλα βρίσκεται ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέτα. Είναι περιοχή με μονοκατοικίες με πρόσοψη απευθείας στη θάλασσα.

Το ακίνητο είναι διαμορφωμένο ως εξής:

Το ισόγειο αποτελείται από 2 αυτόνομα στούντιο 40 τ.μ. έκαστο και 1 κουζίνα με χώρο υποδοχής που μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα. Επίσης διαθέτουν μεγάλη βεράντα 120 τ.μ. μπροστά στη θάλασσα.

Ο 1ος όροφος, 120 τ.μ., αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 2 υ/δ, κουζίνα, μεγάλο μπάνιο, και πολύ μεγάλη βεράντα με φανταστική θέα μπροστά στη θάλασσα.

Ο 2ος όροφος αποτελείται από δώμα 60 τ.μ. με 1 υ/δ, χώρο υποδοχής, μπάνιο, τζάκι και μεγάλη ταράτσα επίσης με θέα θάλασσα.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχουν διαμορφωμένοι κήποι, εξωτερική πισίνα με διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο, χώροι στάθμευσης και ένα εκκλησάκι. Το σημείο είναι μοναδικό και δεν έχει πρόσβαση από το ευρύ κοινό.

Επιπλέον διαθέτει γλίστρα δική του για μικρό σκάφος και κλειστό χώρο φύλαξης μπροστά στη θάλασσα.

Είναι αξιόλογο ακίνητο πολύ κοντά στην Αθήνα κατάλληλο και για εκμετάλλευση. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε μικρή σχετικά απόσταση, 55 χλμ από την Αθήνα ενώ υπάρχει και προαστιακός στην Κινέτα.