Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατοικίες
Οικόπεδα
Γραφεία & καταστήματα
Αποθήκες & βιομηχανικά
Φωτοβολταϊκά
Ξενοδοχεία
Ιδιοκτήτες
Η εταιρεία μας
Επικοινωνία
English

Ιδιοκτήτες

Ακίνητα στη σωστή τιμή

Αποτιμώντας δεκάδες ακίνητα κάθε μήνα, μπορούμε να δώσουμε σωστή εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, με αποτέλεσμα να γίνει γρηγορότερα εφικτή η αξιοποίηση του, χωρίς να προσπαθούμε να εντυπωσιάζουμε με ανεκπλήρωτες εκτιμήσεις και υποσχέσεις.

Ακριβής αποτίμηση

Η έμπειρη ομάδα μας, των εκτιμήσεων παρέχει ενημερωμένες, ανεξάρτητες συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα της ακίνητης περιούσιας, από μεμονωμένες αποτιμήσεις έως ολόκληρα χαρτοφυλάκια.

Επαγγελματική φωτογράφηση

Η παρουσίαση και το χρονοδιάγραμμα είναι το παν. Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι να βγάζουν επαγγελματικές φωτογραφίες,να παράγουν κατόψεις και να γράφουν λεπτομερείς περιγραφές των ακινήτων, όλα σε μία μόνο επίσκεψη. Το αποτέλεσμα: το ακίνητό σας είναι έτοιμο να ξεκινήσει εντός λίγων ημερών.

Μέγιστη Προβολή

Ξοδεύουμε σημαντικά ποσά κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι τα ακίνητα των πελατών μας θα λαμβάνουν τη μέγιστη προβολή σε διαφορετικά μέσα, όπως περιοδικά, εφημερίδες,έντυπα, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και φυσικά στο διαδίκτυο.

Αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα

Με χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα, η Terraproperty.gr είναι αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα στην Ελληνική διαδικτυακή μεσιτική αγορά.Με πρωτοποριακή προσέγγιση στην παρουσίαση των ακινήτων, η ιστοσελίδα μας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην επαγγελματική παρουσίαση του ακινήτου σας.

Διαδικτυακό marketing

Εκτός της ιστοσελίδα της, η Terra προβάλει τα ακίνητα και σε διακεκριμένες ιστοσελίδες αγγελιών, συμπεριλαμβανομένων των, XE Property, Σπιτόγατος, Καθημερινή, αλλά και σε μεγάλες πύλες του εξωτερικού.

Σε βάθος γνώση της αγοράς

Στηριζόμενοι στη βαθιά μας γνώση για την αγορά ακινήτων σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει. Σας προσφέρουμε αναλυτική περιγραφή και κατόψεις των ακινήτων καθώς επίσης και αναλυτικές πληροφορίες για την περιοχή.

Δικαιολογητικά μεταβίβασης ακινήτου

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η μεταβίβαση ενός ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση ορισμένων δικαιολογητικών από την πλευρά του αγοραστή. Ο αγοραστής του ακινήτου χρειάζεται τα παρακάτω δικαιολογητικά προκειμένου να αποκτήσει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει:  Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.  Απόδειξη καταβολής του φόρου μεταβίβασης ...

Ασφάλεια ακινήτου

Secure Home Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας των  Lloyd's φιλοδοξούν να καλύψουν όλη την γκάμα των επιλογών του πελάτη, με γνώμονα την εξαιρετική αναλογία μεταξύ των ασφαλίστρων και των καλυπτομένων κινδύνων. Καλύψεις ουσιαστικές, που θα κάνουν τον ασφαλιζόμενο να νοιώθει εξασφαλισμένη την περιουσία του από απρόβλεπτους κινδύνους, σε ανταγωνιστικότατ...