Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος βιομηχανικός χώρος 6.000 τμ, ενοικίαση

 
Κωδικός ακινήτου
992
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό, Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
6.000 τ.μ.
Σε οικόπεδο
13.000 τ.μ.
Τιμή
Επικοινωνήστε (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Δυτική Αττική, Ασπρόπυργος, εντός βιομηχανικής ζώνης, σε πολύ καλή τοποθεσία, ενοικιάζεται βιομηχανικός χώρος 6.000 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις όπως βιομηχανική, αποθήκευση ή χρήση ψυγείων και διαθέτει ενιαίο ισόγειο χώρο, γραφεία και εξωτερικό χώρο.

Συγκεκριμένα, το κτίριο αποτελείται από έναν ισόγειο χώρο συνολικής επιφάνειας 5.400 τ.μ., ως χώρο παραγωγής ή αποθήκευσης. Ο χώρος αυτός έχει ύψος 8 μέτρα περίπου και διαθέτει ράμπες φόρτωσης. Επιπλέον στον χώρο διατίθενται γραφεία συνολικής επιφάνειας 635 τμ σε τρεις ορόφους.

Ο περιβάλλων χώρος του κτιρίου είναι στρωμένος με βιομηχανικό δάπεδο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Χώρος γραφείων
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Πολύ καλή πρόσβαση

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης