Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος εμπορική αποθήκη 550 τμ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
985
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
550 τ.μ.
Σε οικόπεδο
2.500 τ.μ.
Τιμή
1.500 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος, πλησίον Αττικής Οδού, εμπορική αποθήκη 550 τετραγωνικών μέτρων, προς ενοικίαση.

Η αποθήκη αποτελείται από έναν ενιαίο ισόγειο χώρο με διαστάσεις 22x25 μέτρα χωρίς καμία ενδιάμεση κολώνα.Έχει ύψος 6 μέτρα στα πλάγια και 7,5 μέτρα στο κέντρο. Η αποθήκη διαθέτει 2 wc, ένα ρολό εισόδου πλάτους 5 μέτρων, βιομηχανικό δάπεδο σε άριστη κατάσταση, φυσικό φωτισμό και μία εξέδρα με μία επικλινή ράμπα και μία κανονική.Το οικόπεδο που περιβάλλει την αποθήκη είναι 2,5 στρ. περίπου, είναι ασφαλτοστρωμένο, περιφραγμένο με τοιχείο και κάγκελα. Διαθέτει μία πόρτα εισόδου και δυνατότητα για δεύτερη.

Η αποθήκη είναι κατάλληλη για απλή χρήση αλλά και για τρόφιμα ψυγεία κλπ. Η θέση της είναι σε πολύ καλό σημείο.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Φυσικός φωτισμός
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Περιβάλλον χώρος με άσφαλτο
• Πολύ καλή πρόσβαση

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης