Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος αποθήκη 1.650 τμ προς ενοικίαση

 
Κωδικός ακινήτου
841
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο, Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
1.650 τ.μ.
Σε οικόπεδο
6.500 τ.μ.
Τιμή
5.500 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος, εμπορική αποθήκη με ράφια σε άριστη κατάσταση, ενοικιάζεται.

Το ακίνητο αποτελείται από έναν ενιαίο ισόγειο χώρο 1.650 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει βιομηχανικό δάπεδο, φυσικό φωτισμό, 2 τουαλέτες με προθάλαμο και γραφεία περίπου 100 τετραγωνικών. Η φορτοεκφόρτωση γίνεται από 4 συρόμενες μεγάλες πόρτες, εκ των οποίων η μία διαθέτει εξέδρα με υδραυλική ράμπα. Στα συν του ακινήτου είναι επίσης το σύστημα πυρόσβεσης με sprinklers, οι κάμερες ασφαλείας, ο συναγερμός και οι δέσμες laser περιμετρικά του ακινήτου. Ο περιβάλλων χώρος είναι ασφαλτοστρωμένος και περιφραγμένος.

Το ακίνητο παραδίδεται και με ράφια βαρέως τύπου, είναι ιδανικό για χονδρεμπόριο, ψυγεία τροφίμων και αποθήκες με συσκευασία.

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης