Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος βιομηχανικός χώρος 420 τμ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
812
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό, Αποθήκες
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
420 τ.μ.
Τιμή
1.600 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος Αττικής, μικρός βιομηχανικός χώρος 420 τετραγωνικών μέτρων, ισόγειος, προς ενοικίαση.

Η αποθήκη βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της περιοχής, κοντά στην Εθνική οδό με καλές προσβάσεις από όλες τις κατευθύνσεις. Το κτίριο είναι σχεδόν νεόδμητο και αποτελείται από ισόγειο χώρο συν γραφεία. Διαθέτει 2 ρολά - πόρτες εισόδου, βιομηχανικό δάπεδο, φυσικό φωτισμό, τουαλέτες.

Ο περιβάλλων χώρος είναι περιφραγμένος και ασφαλτοστρωμένος. Βρίσκεται εντός σχεδίου και είναι κατάλληλο για ελαφριάς όχλησης βιομηχανίες.

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης