Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος αποθήκη 2.800 τ.μ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
764
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό, Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
2.800 τ.μ.
Σε οικόπεδο
16.000 τ.μ.
Τιμή
6.500 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος Αττικής, βιομηχανική αποθήκη 2.800 τετραγωνικών μέτρων, προς ενοικίαση. Η αποθήκη είναι ισόγεια, έχει κατασκευαστεί το 2000 με όλες τις σύγχρονες παροχές και βρίσκεται σε οικόπεδο 16.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το ακίνητο διαθέτει 3 ράμπες φόρτωσης, 4 συρόμενες πόρτες, βιομηχανικό δάπεδο και φυσικό φωτισμό. Έχει καλές διαστάσεις 36x78 μέτρα και 8,5 μέτρα καθαρό ύψος. Ο περιβάλλων χώρος είναι περιφραγμένος και ασφαλτοστρωμένος.

Η αποθήκη βρίσκεται εντός της βιομηχανικής ζώνης της περιοχής και έχει πολύ εύκολη πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις και όλα τα φορτηγά.

 

Δείτε περισσότερα επαγγελματικά ακίνητα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας με μία επίσκεψη στο terraproperty.gr.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Περιμετρική περίφραξη με μπετό
• Περιβάλλον χώρος με άσφαλτο

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης