Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος αποθήκη 5.500 τ.μ προς ενοικίαση

 
Κωδικός ακινήτου
346
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
5.500 τ.μ.
Σε οικόπεδο
17.000 τ.μ.
Τιμή
Επικοινωνήστε

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος, αποθήκη 5.500 τετραγωνικών μέτρων περίπου σε οικόπεδο 17 στρεμμάτων. προς ενοικίαση.

Η αποθήκη αποτελείται από τον βασικό χώρο και το picking area συνολικής επιφάνειας 3.500 τετραγωνικών μέτρων. Έχει καθαρό ύψος 10,5 μέτρα και διαθέτει βιομηχανικό δάπεδο, 6 υδραυλικές ράμπες, σύστημα πυρόσβεσης, σύστημα παρακολούθησης και φυσικό φωτισμό. Τα γραφεία συνολικής επιφάνειας 2.000 τετραγωνικών μέτρων αποτελούνται από δύο επίπεδα. Οι χώροι είναι φωτεινοί, με υποδοχή, λογιστήριο, τμήμα πωλήσεων κλπ. Επίσης το κτίριο έχει οργανωμένο σύστημα security, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και πολλά έξτρα.

Έχει πολύ καλή πρόσβαση, είναι ιδανική για εταιρίες που θέλουν σύγχρονες αποθήκες με μεγάλους χώρους γραφείων.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Φυσικός φωτισμός
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Περιβάλλον χώρος με άσφαλτο
• Πυρόσβεση με πυροσβεστικές φωλιές νερού

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης