Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Κηφισιά βιομηχανική αποθήκη 1.500 τμ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
1831
Περιοχή
Κηφισιά
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Βιομηχανικό
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο
Όροφος
Ισόγειο, Ημιώροφος
Εμβαδόν
1.500 τ.μ.
Τιμή
7.000 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Βόρεια προάστια, Κηφισιά, στην βιομηχανική ζώνη της περιοχής με εύκολη πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις, βιομηχανική αποθήκη 1.500 τ.μ. προς ενοικίαση. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και ημιώροφο, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει όλες τις σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικότερα, Το ακίνητο αποτελείται από έναν ισόγειο 1.100 τμ, αποθηκευτικό – παραγωγικό χώρο με καθαρό ύψος 5,10 μέτρα, ενώ στα πλάγια του υπάρχουν γραφεία. Ο παραγωγικός χώρος έχει μία σειρά από κολόνες, διαθέτει βιομηχανικό δάπεδο με εποξειδική επίστρωση και σχάρες αποστράγγισης, 3 ράμπες φορτοεκφόρτωσης, και μία μεγάλη drive in. Τα γραφεία του ισογείου είναι πλήρης ανακαινισμένα, με ωραίο ντεκόρ και είσοδος. Υπάρχουν επίσης άλλα 400 τμ πλήρης διαμορφωμένα γραφεία στο πατάρι,

Το κτίριο διαθέτει δομημένη καλωδίωση, θυροτηλέφωνο με κάμερα, σύστημα cctv, WC, κουζίνα, συναγερμό, κλιματισμό και φυσικό φωτισμό. Ο περιβάλλον χώρος του είναι διαμορφωμένος. Το ακίνητο επίσης έχει εύκολη πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα φόρτωσης
• Φυσικός φωτισμός
• Διαθέτει ψύξη-θέρμανη με αντλία θερμότητας
• Βιομηχανικό δάπεδο
Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα