Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος αποθήκη 1.200 τμ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
130
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο, Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
1.200 τ.μ.
Σε οικόπεδο
5.500 τ.μ.
Τιμή
3.100 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος, αρίστης κατάσταση εμπορική αποθήκη 1.200 τμ εντός οικοπέδου 5,5 στρεμμάτων με πολύ καλή πρόσβαση, ενοικιάζεται.

Η αποθήκη είναι σύγχρονης κατασκευής του 2005, ενιαία χωρίς πολλές κολώνες. Έχει κατασκευαστεί με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα με ενισχυμένα πλαϊνά τοιχία και οροφή από πάνελ. Διαθέτει φυσικό φωτισμό, βιομηχανικό δάπεδο, 3 πόρτες με ηλεκτρικά ρολά, εκ των οποίων οι 2 είναι με ράμπες φορτοεκφόρτωσης και στην 3η υπάρχει δυνατότητα να μπει το φορτηγό ή το κλαρκ μέσα στο χώρο της αποθήκης.

Το κτίριο διαθέτει επίσης γραφεία δύο επιπέδων από 80 τμ περίπου έκαστο. Ο κάθε όροφος γραφείων έχει 6 θέσεις εργασίας, με πλήρη δικτύωση και 3 τουαλέτες με προθάλαμο. Τα γραφεία έχουν δική τους ξεχωριστή είσοδο για τους πελάτες, αλλά συγχρόνως επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα με το χώρο της αποθήκης. Ο περιβάλλον χώρος είναι ασφαλτοστρωμένος και περιφραγμένος με ψηλή μάντρα. Διαθέτει συρόμενη πόρτα, και σύστημα πυρόσβεσης.

Το κτίριο βρίσκετε εντός της εμπορικής ζώνης του Ασπροπύργου. Η πρόσβαση προς αυτήν είναι πολύ καλή ειδικά από τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Είναι κατάλληλη για εμπορική χρήση, αποθήκες, τρόφιμα, ψυγεία, συσκευασία κλπ.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα