Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατάλογος ακινήτων
Πληροφορίες
Εκδόσεις

Ασπρόπυργος αποθήκη 3.450 τμ προς ενοικίαση

Ενοικιάστηκε
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
1020
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Είδος Ακινήτου
Αποθήκη
Τομέας χρήσης
Αποθήκες
Τύπος κατασκευής
Ισόγειο
Όροφος
Ισόγειο
Εμβαδόν
3.450 τ.μ.
Σε οικόπεδο
12.000 τ.μ.
Τιμή
7.500 € (Ενοικιάστηκε)

Περιγραφή Ακινήτου

Ασπρόπυργος Αττικής, σε πολύ καλό σημείο, ισόγεια αποθήκη 3.450 τετραγωνικών μέτρων, σε 12 στρέμματα οικόπεδο, προς ενοικίαση.

Η αποθήκη αποτελείται από ένα ισόγειο επίπεδο, το οποίο είναι χωρισμένο σε 2 πυροδιαμερίσματα. Η αποθήκη έχει καλές διαστάσεις, 60x56 μέτρα περίπου και ύψος 6-7,5 μέτρα. Επίσης, διαθέτει 5 μεγάλες συρόμενες πόρτες, 4 ράμπες φορτοεκφόρτωσης και 3 drive in. Διαθέτει βιομηχανικό δάπεδο σε πολύ καλή κατάσταση, φωτισμό και λίγα γραφεία.

Στα συν της αποθήκης επίσης είναι η πυρόσβεση η οποία είναι κατηγορίας Ζ2 - Ζ3 και η μεγάλη παροχή ρεύματος 3x250 Ampere. Η αποθήκη βρίσκεται εντός οικοπέδου 12 στρεμμάτων, το οποίο είναι περιφραγμένο και ασφαλτοστρωμένο. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για αποθήκευση, τρόφιμα, ψυγεία, κλπ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

• Ράμπα εκφόρτωσης
• Φυσικός φωτισμός
• Συρόμενη πόρτα
• Βιομηχανικό δάπεδο
• Περιβάλλον χώρος με άσφαλτο

Πληροφορίες Περιοχής

Ο Ασπρόπυργος απέχει από το κέντρο της Αθήνας περίπου 18 χιλιόμετρα και είναι η έδρα του ομώνυμου δήμου. Μαζί με τους δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής και Ελευσίνας (όπου εντάχτηκε και η κοινότητα Μαγούλας)  αποτελούν την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής σύμφωνα με το  Υπουργείο Εσωτερικών - Νομού Αττικής-Δυτικής Αττικής. Ο Ασπρόπυργος έχει έκταση 102 km2 και σύμφωνα με την απογραφή του 2011,  πληθυσμό 30.251 κατοίκους.

Οι βασικές χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή πέραν του κέντρου δήμου καθορίζονται σύμφωνα με τις παρακάτω ζώνες:

  • Γενική κατοικία
  • Βιομηχανική ζώνη
  • Αχαρακτήριστη ζώνη
  • Ζώνη χονδρεμπορίου
  • Γεωργική ζώνη

Πέραν της βιομηχανικής ζώνης όπου δραστηριοποιούνται αρκετές παραγωγικές μονάδες, η περιοχή μαζί με τους δύο υπόλοιπους δήμους της Ελευσίνας και Μάνδρας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο βασικό διαμεταφορικό και αποθηκευτικό κέντρο της Ελλάδας, με τις μεγαλύτερες εταιρίες της εφοδιαστικής αλυσίδας να έχουν αποθηκευτικούς χώρους στην περιοχή.

Οι κύριες προσβάσεις από και προς την περιοχή είναι η Εθνική Οδός Αθηνών-Πατρών, η Αττική Οδός και η λεωφόρος Νάτο με πρόσβαση από τη λεωφόρο Φυλής. Επίσης υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση του διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με το λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο προαστιακός που ενώνει την Αθήνα με το Κιάτο.

Ζητήστε Πληροφορίες
Είδατε πρόσφατα

Δείτε Επίσης