Ταξινόμηση
Close Sorting
Μοιραστείτε το
Close Filters
Κατοικίες
Οικόπεδα
Γραφεία & καταστήματα
Αποθήκες & βιομηχανικά
Φωτοβολταϊκά
Ξενοδοχεία
Ιδιοκτήτες
Η εταιρεία μας
Επικοινωνία
English

Αθήνα ακίνητο επένδυσης 5.300 τμ προς πώληση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κωδικός ακινήτου
24
Περιοχή
Αθήνα - Κέντρο
Είδος Ακινήτου
Κτίριο
Τομέας χρήσης
Γραφεία, Κατάστημα
Τύπος κατασκευής
Αυτοτελές κτίριο
Κατάλληλο για
Ακίνητο επένδυσης
Όροφος
Υπόγειο, Ημιυπόγειο, Ισόγειο, Υπερυψωμένο, Ημιώροφος, 1ος, 2ος, 3ος, 5ος, 6ος
Εμβαδόν
5.300 τ.μ.
Σε οικόπεδο
2.000 τ.μ.
Τωρινή Κατάσταση
Μισθωμένο
Τιμή
6.000.000 €

Περιγραφή Ακινήτου

Αθήνα, σε πολύ καλό κι εμπορικό σημείο με εύκολη πρόσβαση, πωλείται επαγγελματικό ακίνητο επένδυσης, με χρήση καταστημάτων και γραφείων, συνολικής επιφάνειας 1.100 τ.μ.Το κτίριο διαθέτει 2 υπόγεια, 7 ορόφους ανωδομής, ρετιρέ με πισίνα, ελικοδρόμιο, κλειστό πάρκινγκ και εκπληκτική θέα.

Αναλυτικά, το εν λόγω κτίριο διαθέτει δύο υπόγεια συνολικού εμβαδού 1.100 τ.μ. που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκες και πάρκινγκ, με δύο ράμπες για καλύτερη επικοινωνία, ένα ισόγειο 560 τ.μ. το οποίο αποτελείται από ένα κατάστημα, την είσοδο για τους ορόφους και άλλους βοηθητικούς χώρους, κατάλληλοι να γίνουν και καταστήματα, 6 ορόφους με γραφειακούς χώρους περίπου 390 τ.μ. έκαστος και ένα ρετιρέ, όπως αναφέρεται και παραπάνω, στο οποίο υπάρχει ένα διαμέρισμα με πισίνα και καταπληκτική θέα. Στην ταράτσα δε υπάρχει και ελικοδρόμιο.

Επιπλέον, διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων, αναψυκτήριο και όλες τις σύγχρονες υποδομές όπως σύστημα πλήρους καλωδίωσης, με χώρους και μηχανήματα server, κεντρικός κλιματισμός ψύξης θέρμανσης, εξαερισμό οροφής, σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης σε όλα τα επίπεδα

 

Χρειάζεσαι βοήθεια;
Είδατε πρόσφατα